Feesten

 
 
Deel deze pagina:
  • facebook
  • twitter
  • mail naar een vriend

Ons prachtig landschapspark en historische gebouwen zorgen voor een uniek kader voor grotere feesten.

Jij bent onze exclusieve gast

Roosendael biedt zijn accommodatie tijdens vrije weekends en weekdagen aan voor grote familie- en bedrijfsfeesten of zachte evenementen. Het domein wordt dan altijd maar aan één groep verhuurd, wat betekent dat je het centrale gedeelte van het domein voor jou alleen hebt.

Je feest of evenement vindt plaats in en om het Landhuis.  Velen zijn enthousiast over de unieke mogelijkheid die Roosendael biedt om het feest te combineren met overnachting en ontbijt.

 

Voor een apart feest

De natuur, de monumenten en het aparte karakter van domein Roosendael vormen de basis voor het succes van jouw feest. Ze dagen je misschien ook uit tot een aparte aanpak. Maar alles van waarde is kwetsbaar. Precies daarom gaan wij samen met jou na wat er mogelijk is. Ook jij wil immers zorg dragen voor de bijzondere eigenheid waarvoor u Roosendael verkiest. Sterker nog, door jouw feest op Roosendael te organiseren ondersteun je onze inspanningen om deze unieke plek in stand te houden.

Dus kom eens langs en ontdek deze unieke kans om een uiterst origineel feest aan te bieden.

 

Andere mogelijkheden

Indien je een weekend wat lang vindt, kan je ook terecht voor andere formules. Bekijk hiervoor onze prijslijst op www.roosendael.be/prijzen (feesten) of neem hiervoor contact op via info [at] roosendael [dot] be of tel. 015 29 41 30

Contact us
 
Prijzen vind je bovenaan in het menu
Je huurt het ganse domein af vanaf vrijdag 18u tot en met zondag 14u