Maak kennis met de brandstofcel!

Infoavond ‘Produceer je eigen stroom met een brandstofcel’
 

De meeste mensen denken spontaan aan zonnepanelen of windmolens als het over zelf stroom produceren gaat. Maar er zijn ook andere oplossingen zoals een brandstofcel. Deze machine zet aardgas om in stroom en warmte. Hij is maar zo groot als een wasmachine en past dus in ieder huishouden. De voordelen: bespaar  op je energiefactuur en help mee om de uitstoot van fijn stof en CO2 te verminderen.

Op domein Roosendael in Sint-Katelijne-Waver werden eind 2017 twee brandstofcellen geïnstalleerd in het kader van het Europees project DEMI MORE. Luc Verstraeten, centrumverantwoordelijke van Roosendael, vertelt je graag over zijn ervaring met de techniek. Verder is ook Elugie, de producent die de brandstofcellen installeerde, van de partij om je technisch helemaal bij te spijkeren.
Benieuwd of een brandstofcel ook in jouw huis past en wat je kan besparen? Kom dan naar de infoavond op woensdag 11 april om 19u in de Kasteelruïne op domein Roosendael, Rozendaal z.n., 2860 Sint-Katelijne-Waver. Inschrijven is gratis, gelieve je aanwezigheid wel te bevestigen via dit formulier.